21 Kasım 2012 Çarşamba


CUPCAKE AŞKINA!

Son zamanlarda hemen hemen her yerde görmeye başlamışsınızdır, tatlı severler için yeni bir lezzet deneyimi yaşanıyor... 

CUPCAKE!

Renkli, ufak ama bir o kadar da lezzetli ve iştah açıcı kekler... Çikolatalısı, maskarpon peynirlisi, çileklisi, nanelisi, fıstıklısı, karamellisi, karpuzlusu... Bu liste uzayıp gider, tamamen sizin damak tadınız ile sınırlanmıştır.

Dünyada aslında oldukça yaygın olan cupcake kültürü, son zamanlarda ülkemizde de yaygınlaştı. Hemen hemen her cafede cupcake görmek mümkün!

Aslında bulabileceğiniz tariflerle, evinizde kendinizde damak tadınıza göre bu sevimli kekleri yapabilirsiniz, bunun için sadece iyi bir tarife ve ufak kek kalıplarına ihtiyacınız var, ki söz konusu kalıpları alışveriş merkezlerindeki çoğu mağazalarda kolayca bulabilirsiniz. 

Ancak evinizde cupcake yapmayı denemeyi tercih etmiyorsanız, size Yummy Cupcakes'de mutlaka en az bir çeşit cupcake yemenizi tavsiye ederim. Yummy Cupcakes esas itibariyle 2004 yılında Los Angeles'ta kuruldu ve yakın bir zaman önce müdavimleri ile İstanbul'da buluştu.  Mönüsünde 400'den fazla lezzetin yanı sıra bir dizi cupcake bazlı özel ürün de yer alıyor. Şubelerine uğradığınız takdirde seçim yapmakta oldukça zorlanabilirsiniz... Cupcake fiyatları 6-TL'den başlıyor... Denemeye değer! Yummy Cupcakes'e gitmek isterseniz Bağdat Caddesi veya Akmerkez'deki  şubelerine uğramanız yeterlidir. 

Şimdi sizlerle eşsiz ve iştah açıcı görünüme sahip lezzetli cupcakeler ile keyifli bir şölene çıkalım... 


              Misafirlerinize çeşitli aromalarda cupcakeler sunarak farklılıklar yaratabilirsiniz.

                                                 Çikolata ve çilek...

Karamel ve çikolata...

                                                Tatlı bir sürpriz...


Cupcake kültürü o kadar yaygınlaşıyor ki Digitürk  kullanıcıları  aynı zamanda görmüşlerdir, Home TV'de bazı akşamlar "Keklerin Savaşı" 
isimli bir yarışma yayınlanıyor ve yarışmacılar jüriye en güzel ve çarpıcı cupcakeleri sınırlı bir zamanda sunmaya çalışıyorlar. İmkanınız olursa izlemenizi tavsiye ederim. 
Sınırlı zamanda, birbirinden farklı  cupcakeler yapmak hiç kolay değil!

Kar beyazı...

Kırmızı kadife cupcake...





Sevdiklerinize doğum gününde cupcake ile süpriz yapabilirsiniz.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder